God Jul och Gott Nytt år!

Vill passa på att önska alla en God jul och ett Gott nytt år!

Det är inte klokt vad den här hösten har gått snabbt och jag kan inte förstå att det bara är tre dagar kvar till julafton. Jag hade som vanligt tänkt att i år ska vara klar med allt tidigt, köpt klart alla julklappar osv.. men nej så klart har jag flera julklappar kvar att köpa :-) Det är väl synd att bryta en tradition.

I dag ska jag och barnen göra lite julgodis och en omgång till av saffransbullar med vit choklad från tidningen Hembakat. De är underbart goda. Lite roligare än vanliga saffransbullar som jag kan tycka bli lite tråkiga efter ett tag.

JulcollageI veckan var jag med i lokaltidningen Skövde nyheter, där jag hade bakat massa julgodis. Spännande och nervöst :) Här är en länk till artikeln och alla recept: http://www.skovdenyheter.se/artikel/198858/tv-juvligt-gott.  Hoppas ni kan hitta lite inspiration till julbaket.

Foto: Jenny Åberg

Foto: Jenny Åberg

Foto: Jenny Åberg

Foto: Jenny Åberg
Chokladtårta med lingon och kola

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>